NYILVÁNOS FELHÍVÁS AZ ÁLLAMI TULAJDONÚ FÖLDTERÜLETEK FELETTI ELŐBÉRLETI JOG ELNYERÉSÉNEK MEGPÁLYÁZÁSÁRA 2014. ÉVBEN

NYILVÁNOS FELHÍVÁS AZ ÁLLAMI TULAJDONÚ FÖLDTERÜLETEK FELETTI ELŐBÉRLETI JOG ELNYERÉSÉNEK MEGPÁLYÁZÁSÁRA 2014. ÉVBEN

Continue to the Next Photo

A mezőgazdasági földterületekről szóló törvénnyel és a Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízgazdálkodási Minisztérium utasításával összhangban Szabadka Város Mezőgazdasági földterületek védelmének, rendezésének és hasznosításának éves tervét kidolgozó bizottsága minden jogi és fizikai személy számára nyilvános felhívást intéz, kiknek tulajdonában:

- öntözőrendszer, vízelvezető rendszer, halastó,
három évnél hosszabb, de 15 évnél rövidebb ideje termőültetvény,
három évnél hosszabb, de 30 évnél rövidebb ideje termő szőlőültetvény, illetve funkcionális mezőgazdasági építmények vannak(a továbbiakban: infrastruktúra), melyek állami tulajdonú földterületen találhatók Szabadka város területén.

- állattenyésztésre és állattartásra szolgáló létesítmények vannak,
és akik állattenyésztéssel és állattartással foglalkoznak Szabadka város területén.

hogy 2013. október 30-ig küldjék el a szükséges dokumentációt, annak igazolása céljából, hogy előbérleti joggal rendelkeznek a Szabadka város területén állami tulajdonban levő földek 2014-es bérbeadásánál.

A jelen felhívással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon személyesen az Állami tulajdonú mezőgazdasági földterületekkel foglalkozó irodához (Kancelarija za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini), a Városháza 200/II irodájában, vagy a 024/626-871 telefonon.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer